()
Elérted az ingyenes kiszállítási értékhatárt! 0 Ft az ingyenes kiszállításig!

Kedves Látogató!

A Nassy leginkább azok számára készül, akik valami egyediességre vágynak, olyan különlegességre, amely nem csak csomagolásában, hanem ízvilágában is maradandót alkot. Leegyszerűsítve a Nassy valódi gyümölcsöt jelent csokoládéban, csokoládét valódi gyümölcsben vagy akár a kettő ötvözetét, ami már igazán különleges.

A Nassy megalkotásakor az volt fő célunk, hogy egy olyan ajándékozási lehetőséget kínáljunk csomagolásainkkal, melyek alkalomhoz illeszkednek, személyre szólóak és még az alkotás lehetőségét is felkínálják, hiszen ki ne szeretne részt venni a meglepetés elkészítésében.

2014-ben a fenti gondolatok indították el, hogy létre jöjjön a Nassy.

Tanulmányaim befejeztével az egészségügy szférájába kerültem, amit nagyon élveztem, de néhány év elteltével váltottam, olyan területeket keresve, amely új akadályokat görgetett elém a kereskedelem és a pénzügy területén.   Későbbiekben a kereskedelem és az egészségügy ötvözésével egy egészségügyi szolgáltatónál helyezkedtem el.

Mindemellett, amikor csak időm és lehetőségem engedte képeztem magam, így legutóbb a Szolnoki Főiskola kereskedelemi karának marketing szakán szereztem diplomát. Mindaz, amire vágytam a kezemben volt, de egy űr mégis megjelent; elmaradt a kihívás!

Az elmúlt időszakban úgy éreztem, elérkezett az én időm, készen állok arra, hogy valami különlegeset alkossak. Vélhetően kereskedelmi múltam és egészségtudatos szemléletmódomnak köszönhetően született meg a nassolni való csemege, egy igazi ajándék, a Nassy. Életem bakancslistáján mindig is helyet foglalt az alkotás is, így ennek eredményeként széles kínálatú Nassy csomagolásokkal várom a holnapra látogató érdeklődőket.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a jelenlegi, számos csomagolásból és a folyamatosan bővülő exkluzív ízeinkből minél többet kínáljunk!

 

 

 

2014.10.17. 20:11
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') GROUP BY termekek_keszlet_termekek_id ORDER BY ter' at line 19 - webshop.php - termeklista osszeallitasa SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS termekek_keszlet_termekek_id termekek_id,1 termekek_kiemelt,termekek_leiras_nev,termekek_keszlet_beszallito_id,CONCAT( '{', '"tipus":["', IF(MAX(termekek_keszlet_akcio_mereteke)>0, 'akcios', ''), '"],', '"alap":{', '"netto":', MAX(termekek_keszlet_nettoar), ',', '"afa":', MAX(termekek_keszlet_bruttoar-termekek_keszlet_nettoar), ',', '"brutto":', MAX(termekek_keszlet_bruttoar), '},', '"kiadasi":{', '"netto":', MAX(termekek_keszlet_nettoakciosar), ',', '"afa":', MAX(termekek_keszlet_bruttoakciosar-termekek_keszlet_nettoakciosar), ',', '"brutto":', MAX(termekek_keszlet_bruttoakciosar), '}', '}' ) arak FROM termekek_keszlet LEFT JOIN termekek_leiras ON termekek_leiras_termekid=termekek_keszlet_termekek_id AND termekek_leiras_nyelvek_id='1' WHERE termekek_keszlet_mennyiseg>0 AND termekek_keszlet_active=1 AND termekek_leiras_termekid in () GROUP BY termekek_keszlet_termekek_id ORDER BY termekek_leiras_nev ;