()
Elérted az ingyenes kiszállítási értékhatárt! 0 Ft az ingyenes kiszállításig!

Céges reklámajándékok: különleges Nassy termékek

A termékekről és szolgáltatásokról nem csupán termékbemutatókon, speciális kiállításokon tudunk szóbeli tájékoztatást, információt nyújtani leendő ügyfeleinknek, vásárlóinknak, hanem más módszerek is segítségünkre lehetnek e cél érdekében. A céges reklámajándékok olyan módszereknek bizonyulnak, amelyek által az üzenet személyesebb, ugyanakkor hatékonyabb is.

A cél a „mindenkinek jó legyen” elv szerinti versenyben maradás, amelynek során mind a célcsoport, mind pedig a közvetítő cég, illetve szervezet megelégedettséget érezhet, a profit növelése és az elismertség mellett.

A Nassy termékek olyan céges reklámajándékoknak bizonyulnak, amelyek által bizalmat kelthetünk a megajándékozottak körében. A Nassyk ugyanis, amellett, hogy édes nyalánkságokként mosolyt csalnak az emberek arcára, egészségesek is, és ezt az értéket tovább növeli az elragadó, esztétikus csomagolás is, hiszen az igényes csomagolás révén még különlegesebbé válik a céges reklámajándék.

A Nassy aszalványok (mint a vörösáfonya, meggy,sárgabarack és  a szilva), vagy akár a csokoládéba mártott kandírozott narancshéj, narancs, barna vagy pink csomagolásban, emlékkártyával kiegészítve, még egyedibbé varázsolja a céges reklámajándék karakterét. Az eladásösztönző akciók erősebbé válhatnak abban az esetben, amennyiben az ismertetés, a népszerűsítés és az ösztönzés mellett bevonulnak a kedvesség, a körültekintőség, az elvárásokhoz való igazodás, valamint az egészségtudatos életszemlélet. Ez a reklámajándék képes emelni a cég presztízsét, kommunikál a termék, szolgáltatás nívósságáról. Amennyiben cégünk logójával is ellátjuk a terméket, akkor nem csupán egyedibbé formáljuk a termékdesignt, hanem hirdetünk is vállalkozási célkitűzéseinkről.

 

2015.11.01. 21:07