()
Elérted az ingyenes kiszállítási értékhatárt! 0 Ft az ingyenes kiszállításig!

Egészségorientált promóciós ajándékok a Nassy-tól! 2016.01.12.

Az intenzív reklámkampányok egyik alapszabályaként tartható számon a termékekről való részletes, figyelemfelkeltő informálás, az emlékezetbe vésődés elve szerinti működés és a nemrég élre tört kapcsolati marketing, azaz a vásárlókkal való kapcsolatépítés körültekintő stratégiáinak életbe léptetése. Egy promóciós ajándék több szempontnak is eleget kell tegyen, ahhoz hogy a márkaépítés hatékonynak bizonyulhasson.

Nem elegendő csupán a tájékoztatás, hiszen az örömszerzés is nagyot nyom a latban a promóciós ajándék esetében. Minden esetben jó úton haladhatunk, amennyiben egyik bázis-célunknak a vevői elégedettséget és lojalitást tűzzük ki, hiszen ez optimális esetben a profit növelésével karöltve jut fontos szerephez. A Nassy.hu olyan egyedi és exkluzív csomagolású különleges, édes és egészséges ínyencségeket kínál az érdeklődők számára, amelyek méltán ölthetik magukra a kiváló promóciós ajándék titulust. Mit kínál a Nassy a céges promóciós ajándékok kategóriája színesebbé, változatosabbá, egyedibbé tétele érdekében? Nem egyebet, mint enzim- és vitamindús, ugyanakkor zsír- és szénhidrátszegény ínycsiklandó aszalványokat, amelyeknek nívóját növeli a kreatív, dekoratív csomagolás is, amely kimagasló hatást gyakorol az első benyomáskeltés érzékeny passzusainál. Az aszalt szilva, sárgabarack, vörösáfonya, valamint meggy a minőségi és személyre szabott jelzőkkel bővíti a promóciós ajándékok tárházát. Nagyon sokan tértek át tudatos, kiegyensúlyozott, egészségorientált életmódra, ahol a klasszikus édességek van, hogy véteknek nyilvánulnak, avagy egyenesen a tiltólistára kerülnek. Mindezeket felválthatják, avagy kiegészíthetik a fenomenális Nassy-termék különlegességek, mint a promóciós ajándékok nóvumai.

2016.01.12. 16:39
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') GROUP BY termekek_keszlet_termekek_id ORDER BY ter' at line 19 - webshop.php - termeklista osszeallitasa SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS termekek_keszlet_termekek_id termekek_id,1 termekek_kiemelt,termekek_leiras_nev,termekek_keszlet_beszallito_id,CONCAT( '{', '"tipus":["', IF(MAX(termekek_keszlet_akcio_mereteke)>0, 'akcios', ''), '"],', '"alap":{', '"netto":', MAX(termekek_keszlet_nettoar), ',', '"afa":', MAX(termekek_keszlet_bruttoar-termekek_keszlet_nettoar), ',', '"brutto":', MAX(termekek_keszlet_bruttoar), '},', '"kiadasi":{', '"netto":', MAX(termekek_keszlet_nettoakciosar), ',', '"afa":', MAX(termekek_keszlet_bruttoakciosar-termekek_keszlet_nettoakciosar), ',', '"brutto":', MAX(termekek_keszlet_bruttoakciosar), '}', '}' ) arak FROM termekek_keszlet LEFT JOIN termekek_leiras ON termekek_leiras_termekid=termekek_keszlet_termekek_id AND termekek_leiras_nyelvek_id='1' WHERE termekek_keszlet_mennyiseg>0 AND termekek_keszlet_active=1 AND termekek_leiras_termekid in () GROUP BY termekek_keszlet_termekek_id ORDER BY termekek_leiras_nev ;