()
Elérted az ingyenes kiszállítási értékhatárt! 0 Ft az ingyenes kiszállításig!

Egészségtudtatos és elegáns üzleti ajándék a Nassytól

A business szféra jelen pillanatban nagy átalakuláson megy át, mely a marketing módszereket illeti, hiszen a legtöbb ember már nem vesz tudomást a „klasszikus” reklámok felbukkanásáról, ezért sok vezető sokkal emberközelibb megoldásokkal rukkol elő.

Az üzleti ajándék optimális választásnak bizonyul, amennyiben az ajándéktárgy valóban értéket képvisel, ilyen esetben a praktikum és az esztétikum elsődleges szerephez jut. Amennyiben az emberközpontú marketing elveit részesítjük előnyben, figyelembe kell vennünk a tényt, hogy az üzleti ajándék is hasonló kell legyen, akár egy barátnak, jó ismerősnek átadott szuvenír, hiszen a kedves gesztus, az odafigyelés és a megtisztelés jelenléte egyaránt vonzó és szimpatikus megnyilvánulásokká alakulnak át. A Nassy termékek kiváló képviselői lehetnek az üzleti ajándék típusoknak, tudniillik nem csupán egy ínycsiklandó nyalánkság rejtőzik az  elegáns ajándékdobozban, hanem egészségközpontú szemlélet is, hiszen ezek a termékek alacsony zsírtartalommal rendelkeznek, és olyan zamatos finomságokkal lépnek elő, mint az aszalt őszibarack, -vörösáfonya, -szilva és -meggy.

Fokozatosan individualizálódó társadalmunkban, sokan körültekintőek és tudatosak, ezért a termékek minősége, a színvonal és az igényesség, mind olyan értékek képviselői, amelyek az üzleti életben is megállják a versenyt, hiszen a fogyasztók szükségleteinek kielégítése, a portéka nívós mibenléte viszontvásárlókat és profitot teremthet a cégnek, szolgáltatásnak egyaránt. Amennyiben az üzleti ajándék felszínét ellátjuk cégünk logójával, ezáltal az ajándékunk egyrészt egyedibbé formálódik, másrészt pedig, mintegy szolid médiummá válik, amely hirdet a vállalkozásról.

 

2015.10.25. 18:37