()
Elérted az ingyenes kiszállítási értékhatárt! 0 Ft az ingyenes kiszállításig!

Egy exkluzív ajándék beszerezhető az Édes Napokon is!

Amikor egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a természetességre, a natúr ételek és édességek választása egy lépés ahhoz, hogy egészséges életet tudjunk élni. Az aszalványok, ezek között is az aszalt szilva amellett, hogy finom csemege, többek között a legmagasabb antioxidáns képességgel rendelkező gyümölcs. Nem csoda, ha nagyanyáink mindig gondoskodtak arról, hogy nyáron jó adag aszalt szilvát, vagy egyéb aszalványokat tegyenek el a vitaminban és ásványi anyagokban szegényebb téli hónapokra.

Hogyan lesz exkluzív ajándék az aszalt szilvából?

A párosítás egy zseniális ötlet továbbgondolása, ami arra késztetett bennünket, hogy a sok esetben lenézett átlaggyümölcsöt díszcsomagolásban, egyedi megjelenésben, akár céges alkalmakra, akár nagyon bensőséges családi, vagy különleges alkalmakra ajánljuk.

Az exkluzív ajándékok csomagolása nem csak a hagyományos aszalt szilvát rejtheti, hanem ennél sokkal többet!

Aki ötvözni szeretné a természetes, egészséges nassolnivalót a csokoládé fenséges ízével, azok számára tökéletes választás az étcsokoládéval bevont aszalt szilva, ami egy „Köszönöm” csomagolással párosítva, garantáltan sikeres lesz. A „köszönöm” értéke megsokszorozódik.

Az új ízek szerelmeseinek, a kísérletezőknek, vagy azoknak, akik nem elégszenek meg a hagyományos és megszokott párosításokkal, ideális választás lesz a marcipánnal és mogyorókrémmel töltött aszalt szilva.

El sem tudja képzelni milyen ízekre számítson, de szeretné megkóstolni?

Az Édes Napok keretén belül (szeptember 18-20) bárki megkóstolhatja a különleges csokoládé kombinációnkat, ami belül aszalt szilvát rejt. Édesszájúaknak kötelező ízvarázs emellett a marcipán vagy a mogyorókrém aszalt szilvába töltve.

Ám, ha szeretne kitűnni a középszerűségből, akkor a fehércsokoládé aszalt sárgabarackkal való összeházasítása, valamint a trüffel krémmel töltött datolya étcsokoládéban párosa lehet az Ön számára a nyerő!

Vásárláskor pedig választhatja bármelyik tetszetős egyedi csomagolásunkat exkluzív nassolnivalójának.

 

2015.09.19. 08:37