()
Elérted az ingyenes kiszállítási értékhatárt! 0 Ft az ingyenes kiszállításig!

Exkluzív repi ajándékok a Nassytól

A minőség és a szépség igazi értéket képvisel minden korban, amely sokak számára örömforrás lehet. A repi ajándék, vagyis a reprezentációs ajándék típusok egyre inkább az emberközpontú elveket képviselik. Ezzel párhuzamosan pedig a cégek igyekeznek a tömegcikkek helyett a fogyasztók elvárásaihoz igazodó tárgyakkal hirdetni missziójukat.

A Nassy termékcsalád a repi ajándék egyik remek változata, hiszen e termékek nem csupán finomak, hanem egészségesek is, amelynek színvonalát az exkluzív csomagolás is növeli.Az egészségtudatos életmódnak napjainkban egyre több híve van, amely nem csupán a magánszférában terjed rohamosan, hanem az üzleti világban is, ahol a célzott kommunikáció segítségével számos vállalkozás elérheti célkitűzéseit.

A Nassy aszalványok, amelyek igazi csokoládéba mártott formájukban is elérhetőek, a repi ajándék kategória jeles képviselőivé léphetnek elő, hiszen amennyiben ellátjuk őket a cég logójával, akkor egyrészt különlegesebbé, személyre szabottabbá válnak a csomagok, másrészt pedig növelhetik a megajándékozottak elégedettségét, amely kézen fogva halad a profit növelésével. A hosszú távú és a lojális üzleti kapcsolatok erősítése, vagy egy cégpozicionálás során a repi ajándék kiemelkedő szerepet tölt be, hiszen amennyiben az egyre élesedő versenyben helyt szeretnénk állni, szükségünk lesz a vásárlásra ösztönző ajándékok kiváló szolgálatára is.

A Nassy termékek a legkifinomultabb ízlésű üzleti partnerek, ügyfelek és kollégák tetszését is képesek elnyerni, hiszen az ínycsiklandó ízvilág mellett figyelmet szentelnek az elegáns, igényes külcsínre, csomagolásra egyaránt.

2015.11.17. 15:59