()
Elérted az ingyenes kiszállítási értékhatárt! 0 Ft az ingyenes kiszállításig!

Különleges ajándékok névnapra a Nassytól

A névnap megünneplése számos nép életében szokásban van napjainkban is, és sokan legalább annyira kiemelkedő fontosságúnak tartják e napot, akár a születésük napját, ezért példaképpen a hagyományos népi világban gazdag szokások fűződnek ehhez az ünnephez.  

A Nassy.hu ajándék névnapra olyan felhozatalt kínál, amelynek mindkét nem képviselője nagy valószínűséggel örülni fog. Miért? Mivel ezek a termékek egyénre szabhatóak a feliratozás által, és Önnek csupán az a dolga, hogy kiválassza a kívánt kreációt. Kiváló ajándék névnapra egy különleges, ugyanakkor egészséges aszalt gyümölcsöket tartalmazó exkluzív csomag a Nassytól, amely tartalmazhat a sima aszalványok (meggy, sárgabarack, vörösáfonya, szilva) mellett, étcsokoládéba mártott-, vagy akár marcipánkrémmel töltött aszalt szilvát is, amely személyre szabott, dekoratív csomagolásával mosolyt varázsolhat az ünnepelt arcára.

Minden ember örül az egyedi szuveníreknek, ezért amennyiben emblémáztatja a csemegét, abban az esetben a várt pozitív hatás sem fog elmaradni. A Nassyk mosolyt varázsolhatnak az ínyencségeket preferáló ismerőseink, barátaink, szeretteink arcára is, hiszen amennyiben példaképpen egy valódi étcsokoládéba mártott kandírozott narancshéjra esik a választásunk, vagy netán a marcipánnal töltött csemegéket helyezzük az ajándék névnapra kategória látókörébe, gesztusunk emlékezetbe vésődhet.

A termékek egészségesek, alacsony zsírtartalommal rendelkeznek és vitaminban gazdagok, ezért nem fog „bűnre csábítónak” minősülni ez a fajta ajándék névnapra. Választását leteheti a csomagolás standard, exkluzív és kreatív típusa mellett, hogy az eredmény mosolyvarázslós legyen.

2015.11.18. 09:46