()
Elérted az ingyenes kiszállítási értékhatárt! 0 Ft az ingyenes kiszállításig!

Nassy finomságot Valentin napra! 2016.02.15.

Kifogyott az ajándékötletekből, kimerült az ötletelésben? Elege van a giccses rózsaszín kiskutyás Valentin napi párnákból? Úgy érzi, párja ennél többet érdemel, de se ideje, se tere, se türelme ezzel foglalkozni... Mégis arra gondol, szeretné valami egyedi, különleges csodával meglepni szerelmét a szerelmesek ünnepén. Hiszen bármennyire szükségtelen az érzelmeinket óriási ajándékokkal bizonygatni, az apró meglepetések, az apró figyelmességek végtelenül fontosak a kapcsolat ápolásában. Íme a tökéletes ajándék Valentin napra: ne keresgéljen tovább, a Nassy finomságai Önöket is elkápráztatják és elvarázsolják majd! 

Nassy a Nőnek!

Kedves Férfiak! Tudom, mennyire nehéz a Valentin napi ajándékvásárlás! A Nő kreatív ajándékokkal lep meg önöket minden évben, önök pedig úgy érzik nem tudjátok kifejezni valódi érzelmeiket... Nem kell tovább búsulni, hiszen itt a Nassy, a tökéletes ajándék Valentin napra! Kínálatunkból kiválaszthatja a párja ízlésének megfelelőt, párja személyiségéhez legjobban illeszkedő ízt, azt a különleges és egyedi csokoládét – a benne rejlő aszalt gyümölccsel –, amely íz felkelti a Nőben az érzékiséget! Nem csalódik, hanem boldogan bújik önhöz, és köszön meg minden törődést! A csomagolás is a mi dolgunk, romantikus és lágy, vagy érzéki és szexi köntösbe öltöztetjük a csemegét. Nem kell többet bizonygatni a szerelmes érzéseket, a Nassy figyelmesség mindent elárul!

Nassy a Férfinak!

Melyik férfi ne szeretné az édes mázas csokoládét? Nem hiába mondják, hogy a férfiakhoz a hasukon keresztül vezet az út! Képzeljen el egy romantikus vacsorát, főzzön valami ínycsiklandót és a desszerttel már mi foglalkozunk! A Nassy igazi kuriózum a csokoládéba rejtett aszalt gyümölccsel. Fantasztikus kényeztetés a Valentin napi romantikus borral ízesített vacsora után. A Férfi meg fogja hálálni!

Üzenje meg legféltettebb, legmélyebb érzéseid a Nassy termékeivel!

 

 

 

2016.02.15. 15:42

Kapcsolódó termékek 14 db termék