()
Elérted az ingyenes kiszállítási értékhatárt! 0 Ft az ingyenes kiszállításig!

Nassyt, akár céges karácsonyi ajándéknak is!

Az ünnep öröme: az együtt töltött derűs percekben, a felszabadultan és vidáman nevetgélők társaságában, és az ajándékozás mosolyvarázslós pillanataiban rejlik.

Amikor céges ajándék választására kerül sor egy-egy ünnep alkalmából http://www.nassy.hu/ceges-megjelenes , akkor idejében el kell gondolkodnunk azon, hogy melyek azok a szóba jöhető ajándék-lehetőségek, amelyek révén örvendetesebbé és meghittebbé tehetjük a hangulatot, ugyanakkor hálánkat, elismerésünket is kifejezhetjük általuk. A megajándékozott munkatársak, kollégák céges évfordulók, húsvét, nőnap, szülinap http://www.nassy.hu/szuletesnap-ws-c25 , avagy a közelgő karácsony alkalmából, bizonyára elégedetten vennének át egy olyan tetszetős csomagolású csemegét, amely olyanképpen édesítené meg az alkalmat, hogy közben egészségüket sem rombolja.

A Nassy által felkínált, csokoládéba mártott és egyéb különleges ízesítésű aszalt gyümölcsök méltán mondhatják magukénak az exkluzív céges ajándék címet. A termékek csomagolását gondos, kifinomult odafigyelés előzi meg, hiszen az igényesen kialakított külső: narancs, barna és pink http://www.nassy.hu/exkluziv-ws-c13 , pazar látványa mellett, nem hagyható figyelmen kívül a belső: kézzel lakkozott és arany logóval ellátott, magával ragadó kialakítás sem. Így a céges karácsonyi ajándék egészséges aszalt gyümölcsei (sárgabarack, vörösáfonya, szilva, meggy) http://www.nassy.hu/aszalvanyok , vagy példaképpen a fenséges, étcsokoládéba mártott kandírozott narancshéj http://www.nassy.hu/valodi-csokoladeba-martott-kandirozott-narancshej , ellenállhatatlanul különlegesnek bizonyulnak.

A céges karácsonyi ajándék csomagolása is legalább olyan kulcsfontosságú, mint a benne rejlő finomság. Tudniillik a csomagolás alapossága, arra engedi következtetni a megajándékozottat, hogy igényes és kifinomult odafigyelés rejlik a gesztusban.

Az ajándék emblémázására is van lehetőség, hiszen ezáltal még egyedibbé formálhatja a Nassy-csomagokat. Az egyéni igényeknek is készek vagyunk eleget tenni http://www.nassy.hu/kulonleges-alkalmak , Önnek csupán az a feladata ez ügyben, hogy elküldje a kívánt kreációt, hogy a céges karácsonyi ajándék a lehető legmegfelelőbb lehessen. A csokoládé és az aszalt gyümölcs ajándék-változata felpezsdíti az ünnepet, hiszen olyan termékekről beszélünk ezek kapcsán, amelyek már ősidők óta beváltak és népszerűek. Az egészség és az ínycsiklandó ízek egy nagyszerű csomagban társulnak, hogy minden megajándékozott arcára mosolyt csalhassanak.

2015.10.10. 17:27