()
Elérted az ingyenes kiszállítási értékhatárt! 0 Ft az ingyenes kiszállításig!

Újdonságok a töltöt aszalt szilva íz világában! 2015.12.16.

A szilvát nyugodtan nevezhetjük az aszalványok királyának, legalábbis hazánkban, hisz vidékeinken az egyik legnépszerűbb gyümölcsfa a szilvafa. Nagyanyáinknál teljesen megszokott volt, hogy minden télre aszaltak szilvát, amit aztán magában vagy süteménybe ízesítőként fogyasztottak.

Ám tudjuk, hogy az aszalt szilva nem csak csodálatos és ízes gyümölcs, de különleges vitamin és ásványi anyag forrás is! Egyetlen szem szilvában megtaláljuk az A, B, C, E-vitaminokat, folsavat, káliumot, vasat, kálciumot, magnéziumot, foszfort, szelént, cinket és rezet. Ha eddig igénytelen gyümölcsként tekintett a szilvára, ezek után garantáltan vitaminbombaként látja!

Nem beszélve arról, hogy aszalványként milyen fantasztikus ízekkel lehet párosítani, hogy kedves vásárlóink minél szélesebb körben tudják ajándékként hasznosítani e különleges csemegét.

Mivel engem személyesen a folyamatos fejlődési lehetőségek érdekelnek, ezért igyekszem az ízek elvárásainak legfenségesebb tárházát kiaknázni, bevezetni olyan újításokat, ami egyedülállóként találja meg a piacon a célközönségét.

Újdonságaink között a novemberi hónaptól rendelhető a:

- marcipánkrémmel töltött aszalt szilva és a mogyorókrémmel töltött aszalt szilva mindkettőt az étcsokoládé koronázza meg.

Leírhatatlan az ízek élménye, ezt egy néhány soros élménybeszámolóban nem lehet visszaadni, mindazok, akik a különleges édességek rajongói, csak sejthetik, hogy milyen varázslatos a marcipánkrém és az érett aszalt szilva, vagy milyen lehet a mogyorókrém, aszalt szilva és étcsokoládé ízlelőbimbókra gyakorolt hatása.

Ezt meg kell kóstolnia, csak így tudja eldönteni, melyik lesz a kedvenc Nassy terméke!

 

2015.12.16. 17:40

Kapcsolódó termékek 3 db termék